7 Temmuz 2015 Salı

Yurtta Çırpınışlar

Merhabalar

Şu anda kamp ekibimizden Cansu ve Fatma ile yurdun çardağındayız. Kızlar sohbet edip gülüşüyorlar (dedikodu mode=on). Aralarındaki kucağında bilgisayar sürekli birbirine soru soran üç kıza anlam veremediklerine eminim. Fatma Scratch'te bugün verilen oyun projesini yapmaya çalışırken, Cansu ortak blogumuza yazısını yazıyor. Ben ise her gün bir kısmını çalışıp ertesi gün diğerlerine anlatacağımız "Data Science from Scratch" kitabının ikinci kısmına çalışıyorum. Eminim bu yoğunluğa alışmak, birlikte olmasaydık  çok zor olurdu.

Fatma ile yurda ilk yerleştiğimizde odada 6 kişi kalacağımızı öğrenip modlara girmiştik. Üzerine akşamına 'misafirsiniz diye size internet vermiyoruz!' gibi cümleler duyunca çıkmayı bile düşündük. Ama üçüncü günden sonra kendimizi alışmış olarak bulduk. İnterneti de bir şekilde hallettik(kıps). 

Diyeceğim o ki motivasyonumuz sağlam ve bu, yorgunluk ve zorlukları göz ardı etmemize çok yardımcı oluyor. 

Hoşçakalın!!






1 yorum:

  1. Welcome to JTMH Hub - JtmH Hub
    Welcome to JTMH 여주 출장마사지 Hub. JTMH Hub is the ultimate 안양 출장안마 online sports 창원 출장샵 betting 여주 출장마사지 website. We bring you the best in online sports betting providing over 1000 시흥 출장샵

    YanıtlaSil